CINE SUNT EU!

Eu sunt o fiinta la fel ca tine.

Intr-o zi m-am trezit si am realizat ca tot ceea ce realizasem era in regula, dar in mine era ceva care ma nemultumea, era ceva care dorea sa-l observ iar eu nu stiam cum sa-l observ pentru ca, nu am fost invatata. Am trait cu acel sentiment destul de mult timp, pana cand mi-am dat voie sa ies din zona de confort si sa imi dau voie sa ma schimb, sa invat cum sa ma observ, sa invat cum sa lucrez cu mine insumi pentru a-mi crea viata pe care mi-o doresc. Am aflat despre mine lucruri minunate care nu mi-au fost spuse cand eram copil (mai ales atunci cand ai parinti care au convingerea ca:”copilul trebuie sarutat in somn”). Am facut fel de fel de cursuri si d.p.d.v. personal, in aceasta etapa a vietii mele consider ca muzica – muzica lui Tom Kenyon, a lui Robert Monroe si a altora, care armonizeaza emisferele cerebrale si iti aduce o stare de relaxare, vindecare impreuna cu meditatia si multa, multa cunoastere te ajuta in orice imprejurare. Nu este nevoie sa ma credeti pe cuvant ci dati-va voie sa experimentati!

 

 

 

CE SUNT GANDURILE?

Oprește-te o secundă  și surprinde-ți gândurile. La ce te gândești în această clipă? Dacă este adevărat că gândurile îți formează viața, ai dori ca acest gând să devină realitate pentru ține acum? Dacă este un gând de îngrijorare, de nemulțumire, de nesiguranță sau de mânie, de răzbunare sau de frică, în ce formă crezi că se va întoarce spre ține acest gând?

Mitul gandirii pozitive!

 

POVESTEA MEA!

     Acum o perioada buna de timp am cunoscut o persoana care mi-a vorbit pentru prima data despre spiritualitate. Am discutat cateva ore, mi-a pus niste meditatii, dar  eram asa de speriata ca o intrebam “ce ai cu mine de ce imi vorbesti  asa?”.  Cand am plecat mi-a spus sa fac un mic exercitiu. Pentru ca situatia imi permitea am facut exercitiul despre care mi  s-a spus. Curios, am observat ca anumite lucruri incep sa se schimbe, din negative devin positize.  Am inceput sa caut materiale pe internet, sa imi cumpar carti, dar nu stiam catre ce sa ma indrept. De ce? Pentru ca, pentru mine,  spiritualitatea insemna  o adunatura de femei in varsta (babe) care nu au ce face acasa si se intalnesc sa barfeasca.  Pana cand, intr-o zi, nora mea imi spune despre tehnica  ThetaHealing®. Merg la un seminar unde constat ca frica mea de spiritualitate era nejustificata, ca se vorbeste despre mintea constienta si mintea subconstienta, despre fizica cuantica, despre testul muscular….

Si am inceput sa merg la cursuri, am devenit terapeut, instructor  ThetaHealing®, am facut ATIH-ul, am mers la cursuri despre „Constientologie”ale lui Valdo Vieira, si cu Kim McCaul(Evolutia multidimensionala), cursuri ale lui Robert Monroe si Tom Kenyon. La acest fel de cursuri va invit daca simtiti chemare si daca rezonati cu ele.