Vital Frosi: ÎNCARNAREA TA ACTUALĂ ESTE CEA MAI IMPORTANTĂ

Încarnarea actuală este cea mai importantă dintre toate cele trăite de fiecare suflet de pe această planetă Pământ. Ne aflăm la finalul Marelui Ciclu Cosmic, care a determinat condiția Lumii Încercărilor și Execuțiilor pentru această școală de suflete. Destinul fiecărui elev va depinde de frecvența atinsă în această tensiune finală.

Pe măsură ce planeta Pământ a evoluat, umanitatea sa a mers relativ în ton cu energia și experiențele oferite în această școală. Timpul liniar măsurat acolo a servit la separarea fazelor și erelor succesive. Nimic diferit de o școală tradițională, în care fiecare elev parcurge etapele pas cu pas.

Astăzi, vă prezint un subiect care se referă la calendarul mayaș, care acoperă o perioadă în care sistemul nostru solar orbitează în jurul lui Alcyone, soarele central al Pleiadelor. Acest ciclu totalizează 25.920 de ani, împărțit în 12 ere de 2.160 de ani fiecare.

Acestea sunt semnele cunoscute ale zodiacului. Și, după cum toată lumea a auzit, în 2012 a început Era Vărsătorului, cunoscută și sub numele de Era Luminii, deoarece coincide cu momentul în care Pământul trece prin centura de fotoni, care este un fascicul intens de lumină care traversează galaxia. Acest lucru a fost deja menționat aici.

Dar astăzi vreau să vorbesc despre era Peștilor, care precede era Vărsătorului. Planurile divine sunt atât de perfecte încât mintea noastră tridimensională nu le poate încă înțelege, atât de mărețe sunt. Dar era Peștilor este cea care pregătește inimile și energiile umane pentru ceea ce va urma. Nu putem trăi într-o Epocă a Luminii, adică a iubirii, dacă aceasta nu a fost pregătită în prealabil, în conștiința umană.

Voi cita un fragment din Ramati pe această temă:

Cei care nu au reușit să dezvolte iubirea în Epoca Peștilor, în timpul celor 2.160 de ani, vor fi plasați la stânga principiului creștin și exilați pe un alt glob, unde vor aștepta perioada potrivită în care același aspect al Logosului planetar va fi adus în prim plan în acel glob de exil, în care vor avea „ocazia să dezvolte din nou atributul divin al iubirii”. Este întotdeauna bine să ne amintim că Dumnezeu nu impune, El doar cere.

După cum se vede, fiecare a avut suficient timp, deoarece în 2.160 de ani, conform mediului natural, fiecare suflet a avut aproximativ 20 de reîncarnări. Iar această ultimă eră a Peștilor, întrucât a precedat era actuală, în care Pământul va face tranziția către o lume a regenerării, a fost și cea mai decisivă, atât de mult încât însuși CRISTOSUL COSMIC s-a umanizat pentru a ne arăta adevărata iubire.

El a venit exact în al doilea secol al Epocii Peștilor. Astfel, omenirea de pe Pământ a avut la dispoziție două mii de ani pentru a pune în practică învățăturile sale. Contrar a ceea ce au propagat religiile, El nu a venit să ne ierte păcatele, ci să ne învețe despre iubire. Acolo unde există iubire, nu există păcat, acesta este adevărul.

Când sufletul întrupat atinge un grad de iubire care corespunde frecvenței celei de-a cincea dimensiuni, este pregătit să se înalțe. Iar Hristos a adus mesajele care indicau sfârșitul unui lung ciclu de încercări și ispășire, aducând și informația că o nouă eră este pe cale să sosească. Fraza sa: „Cei blânzi și cu inima curată vor moșteni Noul Pământ” ilustrează foarte bine toate acestea.

Este imposibil să fii blând și curat la inimă dacă nu există iubire în tine. Iubirea este lumină! Așadar, Epoca Luminii ar putea fi numită și Epoca Iubirii. Dar nu este posibil să fii îndrăgostit de la un moment la altul, pentru că asta necesită un lung proces de construcție. Era Peștilor a adus, prin urmare, mecanismele pentru aceasta, inclusiv venirea Creatorului acestei galaxii în persoană.

După cum putem vedea din citatul lui Ramati, nimeni nu poate pretinde că nu a avut oportunități. Inimile împietrite de lăcomia egoului, de dorința de putere și de înrobirea altor ființe simțitoare nu au dezvoltat încă suficientă iubire pentru a obține frecvența necesară și a moșteni Noul Pământ. Între timp, exilul din sferele corespunzătoare le va oferi tot timpul de care au nevoie pentru noua aventură.

Iubirea necesită prezența altor virtuți, cum ar fi compasiunea, respectul, cooperarea și înțelegerea faptului că toți suntem UNA. Conștiința din interiorul unei alte ființe umane, animale, plante sau chiar un element al naturii, este aceeași conștiință universală ca și cea din tine. Deși se află la un nivel diferit de evoluție, ea nu este separată. Va veni un moment în care integrarea corespunzătoare, la fel ca și conștiința noastră 3D, va fi integrată în versiunile noastre superioare.

Sfârșitul de timp anunțat acum două mii de ani a sosit! Aceasta este întruchiparea finală a dualității pe Pământ. Așadar, este și cea mai importantă! Ascensiunea în masă va avea loc cu siguranță, deoarece cel puțin 1/3 din umanitatea încarnată se află în condiția și frecvența de iubire necesară. Nu irosiți o astfel de oportunitate. Ce moment minunat!

Eu sunt Vital Frosi, iar misiunea mea este iluminarea!

Namaste!

Sursa : https://eraoflight.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *