IUBEȘTE-ȚI CELULELE ȘI CORPUL TĂU TE VA IUBI! Îngerii de Ann Albers

Există atât de multă frumusețe de contemplat în viață. Pentru o clipă, priviți-vă propriile mâini. Fiți martori ai miracolului pe care îl trăiți în fiecare zi. Luați-vă timp să vă gândiți la milioanele de celule care trăiesc, prosperă, lucrează și mor în cel mai mic spațiu de pe vârful degetelor voastre. Celulele din corpul tău trăiesc pentru un singur motiv: pentru a oferi un vehicul pentru spiritul tău magnific cât timp ești aici pe pământ. Ele te iubesc. Vor să vă simțiți bine. Vor să funcționeze cât mai bine.

Lăsate de capul lor, celulele din corpul tău au „antene spirituale” care se sintonizează cu frecvențele perfecte ale iubirii divine. Fără nicio interferență, ele s-ar reechilibra și s-ar regenera singure, la fel ca și ecosistemele voastre pământești, în armonie cu întregul sistem. Acesta este unul dintre multele motive pentru care somnul este atât de reparator. Atunci când creierul este calm și nu există negativitate, un flux pur de energie divină curge în tine, iar celulele tale sunt ocupate, muncind din greu pentru a profita la maximum de acest timp de reparare și regenerare. Ele te iubesc.

Când sunteți treji, puteți fi, de asemenea, amabili cu celulele voastre. Imaginați-vă că sunteți cu adevărat regele sau regina acestui regat de trilioane de ființe mici. Ca și fiecare dintre voi, fiecare dintre ele are propria sa direcție divină. Atunci când meditați, dormiți, gândiți sau vorbiți cu blândețe, permiteți ca râuri de iubire să le hrănească pe fiecare dintre ele. În acest spațiu, chiar și așa-zisele voastre miracole sunt posibile. În aceste vibrații de iubire, ei au acces la aceeași înțelepciune interioară pe care o aveți și voi atunci când vă aflați într-o vibrație mai înaltă.

Luați-vă un moment pentru a respira și spuneți celulelor voastre cât de mult le iubiți și le apreciați. Mulțumiți-le pentru corpul vostru frumos. Mulțumiți-le pentru că continuă să lucreze pentru a vă vindeca chiar și atunci când sunteți concentrați pe boală. Mulțumiți-le pentru că fac tot ce pot pentru a vă readuce în echilibru, chiar și atunci când nu vă ascultați sfaturile și le hrăniți cu substanțe sau alimente care nu le favorizează tocmai bunăstarea. La fel ca orice ființă din univers, ești ghidat spre ceea ce este mai sănătos și mai fericit pentru tine în orice moment, până la alimentele pe care le consumi.

Iubiți-vă corpul, dragii mei. Iubiți trilioanele de ființe mici care vă adăpostesc în timpul vieții voastre pe Pământ. Iubiți aceste creaturi care se încarnează cu funcții atât de speciale și uimitoare care vă mențin în viață. Celulele voastre sanguine sunt micii curieri care aduc oxigenul și alte substanțe nutritive acolo unde este nevoie de ele. Celulele inimii voastre sunt implicate în transmiterea unor unde precum cele la care asistați pe stadioanele de fotbal, mișcându-se la unison pentru a vă menține circulația. Celulele voastre osoase sunt unite în forță și flexibilitate pentru a vă oferi structură și echilibru. Celulele sistemului vostru nervos funcționează ca o rețea de informații mult mai complexă și mai uimitoare decât internetul vostru global. Există atât de multe ființe magnifice în interiorul vostru.

De fiecare dată când un gând te liniștește, permiți celulelor tale să se dezvolte. De fiecare dată când vă bucurați de un moment de apreciere, câmpul vostru se deschide pentru a le hrăni. De fiecare dată când vă gândiți la ceva ce apreciați sau iubiți, permiteți râurilor de iubire să se reverse peste micile voastre „subiecte”. Dragii mei, sunteți cu toții atât de buni și de grijulii. Dacă nu pentru voi înșivă, gândiți-vă la celulele voastre și faceți tot ce puteți pentru a vă face timp în fiecare zi să vă deschideți la unele gânduri de relaxare sau pline de lumină, care să permită luminii să vă inunde pe voi și pe ei și să vă ajute pe toți să trăiți și să respirați într-o stare frumoasă de a fi.

Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! Vă iubim foarte mult.

Îngerii

Sursa: Galactic Press 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *