Cele mai comune 6 simptome ale Ascensiunii înregistrate în prezent la nivel individual: mesaje celeste2

1.EPUIZAREA

Și uneori este un gen de epuizare pe care o simți până în măduva oaselor, atât este de profundă. Ea este cauzată de faptul că trupul nostru lucrează din greu pentru a face față „cantității” foarte mari de Lumină pe care este necesar să o proceseze acum. Noi suntem supuși la valuri foarte puternice de energii de vibrație înaltă, iar în plus, vibrația lor crește continuu.

2. SIMPTOME FIZICE DE GENUL:

* retentia de apa;

* cresterea in greutate;

* simptome ce tin de sistemul nervos – acesta trece prin provocări și prin schimbări masive în timpul procesului de Ascensiune, pentru că noi devenim din ce în ce mai sensibili, simțim mai mult și simțim totul mai intens. Simțim tot mai mult/ intens energiile din jurul nostru și asta ne ajută să interpretăm mult mai exact semnalele pe care le primim din mediul în care ne aflăm și să ne luăm deciziile. Așa începem să ne facem alegerile pe baza a ceea ce simțim.                                                                               Acest proces de creștere a sensibilității noastre poate fi uneori copleșitor și putem experimenta anxietate, atacuri de panică, o stare de continuă agitație, fără să avem idee de ce suntem agitați. Asta se întâmplă pentru că sistemul nostru nervos este în suprasarcină.

* Simptome ce tin de sistemul imunitar – acesta este unul din sistemele puternic afectate în cadrul procesului Ascensiunii, pentru că are extrem de mult de lucru, mai ales în perioada curățărilor energetice. În mod normal, sistemul imunitar al unui om are mult de lucru în a ține organismul în stare bună de funcționare, protejat în fața unor bacterii, virusi, microbi, etc. Imaginați-vă ce muncă suplimentară are de făcut sistemul imunitar atunci când acel om se află în plin proces de Ascensiune, când trece printr-o curățare energetică și celulele acelui om „deversează” tot felul de gunoaie energetice. Sistemul imunitar lucrează din greu pentru a curăța acest gen de „mizerie” suplimentară și de aceea uneori apar probleme în funcționarea acestuia.

* Cele mai obișnuite probleme sunt inflamațiile în diverse zone.

Sursa: (Christina Lopes) via Saman Luna

Tradus si impartasit de Luminita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *