La nivelul dorințelor, nici o dorință nu se împlinește!

Convorbire cu Hristos

Convorbire cu Hristos de JAHN J KASSL

Totul este decizia TA!

Când îți place îngrijorarea, îți faci griji; cand ai nevoie de frică, esti in frica; și, cand nu  poți crede, hrănești îndoiala. Totul, este decizia ta, iar viitorul tău este modelat de deciziile tale.          

Îți poți dori orice, ceea ce se împlinește este în stele. Abia atunci când decizi și iei decizii, roata vieții începe să se întoarcă – și realitatea iese la iveală.

Așa că, fii conștient: grijile, temerile sau îndoielile sunt, de asemenea, rezultatul unei decizii. Ai ales să-ți faci griji, altfel nu ai avea. Ai ales frica, altfel n-ar fi în viața ta și îndoielile sunt tot alegerea ta, pentru că altfel nu ar putea exista.                                                                                                                                   Totul, absolut totul în viață se bazează pe deciziile pe care le iau oamenii.  Ai întotdeauna de ales și această alegere înseamnă doar tortură dacă nu vrei cu adevărat să renunți la vechile programe, vechile  convingeri.  Practic este simplu: îți interzici să-ți faci griji, îți interzici să-ți fie frică și îți interzici să te îndoiești. Ori de câte ori aceste fantome apar și par supranatural de mari și amenințătoare în fața conștiinței tale, spune urmatoarea afirmatie:

EU, numele tau-
ÎMI INTERZIC INGRIJORARILE, FRICILE si ÎNDOIELILE.

JJK: Fac asta tot timpul și trebuie să spun că funcționează cu adevărat.

HRISTOS: Importanta este determinarea. Nu poate exista nicio îndoială în privința asta. Trebuie să-ți dorești cu adevărat!

JJK: Dar dacă am îndoieli?

HRISTOS: Atunci rămâi un îndoielnic. Este ușor:

Ceea ce se întâmplă se întâmplă din cauza direcției unei persoane și nu pentru că soarta o ia razna. Intotdeauna devii ceea ce esti in interior, ceea ce gandesti, ceea ce simti si cu ce te hranesti energetic zilnic. Nu există nicio cale de ocolire, acestea sunt legile cosmice care se aplică și oamenilor de pe pământ.

Eu nu sunt un cioban, tu nu esti o turma!

JJK: Ceea ce mă frapează este că ești foarte specific, nici urmă de „moale”, „iubitor”,  „pașnic”,  “ISUS păstorul”!

HRISTOS: Eu sunt CONȘTIINȚA HRISTICĂ vie, care se descoperă oamenilor vii în moduri diferite, iar tu nu ești o turmă de oi, ci fiecare persoană este egală cu mine!

Imaginile pe care le au oamenii despre mine pot fi exacte sau inexacte, pentru că dragostea are multe fețe.

Pentru majoritatea oamenilor, mai sunt multe de văzut aici. Multor oameni li se refuză posibilitatea de a privi dincolo de ceea ce este superficial și de a face mai mult decât să atingă tivul hainei mele, deoarece ei înșiși sunt cei care refuză să o recunoască.

Chipurile puterii mele

Energia cu care transmit acest mesaj este foarte concentrată și vizează oamenii care își doresc cu adevărat să meargă înainte. Oricine are o viziune glorificată asupra vieții mele ca ISUS și nu se poate împăca cu multele fețe ale puterii mele, nu va dori să creadă un ISUS care devine concret.  (BIOGRAFII lui ISUS prezintă, de asemenea, multor oameni sarcini aproape imposibile.) Multe imagini tradiționale cu mine sunt greu de corectat de către oameni.

JJK: Acum, totuși, oamenii ar putea spune: „Iisuse, am interzis grijile, fricile și îndoielile, dar ele sunt încă acolo – se tot întorc!”

Nu te opri la nivelul dorit!

HRISTOS: Să încerci din nou și să continui să o faci până când succesul devine vizibil, să o faci până când apare rezultatul dorit. Mulți oameni renunță și se privează de roadele intențiilor lor. Ei rămân la nivelul dorințelor și sunt surprinși că dorințele lor nu se împlinesc.

Și aici, nivelul spiritual realizat al persoanei este punctul pivot. Oricine iubește încă încurcăturile și are nevoie de ele pentru dezvoltarea sa, va găsi această opțiune eficientă prea simplă. Conștiința umană este întotdeauna cea care ia decizii sau evită deciziile.

Oricine nu a știut până astăzi cât de ușor este să se elibereze de griji, temeri și îndoieli are acum unealta în mână.

Acest mesaj este transmis oricui este pe cale, dar adesea se poticnește pentru că evenimentele îl copleșesc.

Totul este posibil dacă ești dispus să faci tot posibilul pentru tine. Cerul ajută, dar volanul destinului tău este în mâna ta.

Cu iubire infinită
ISUS HRISTOS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *