Lady Nada: Ochiul lui Dumnezeu

posta pe 13.09.2023 de EraOfLight

Canal: Jahn J Kassl

Oameni iubiți,

În ochiul lui DUMNEZEU, prin ochiul lui DUMNEZEU și în omniprezența lui DUMNEZEU are loc ascensiunea. Totul este încredințat în grija LUI, totul se desfășoară după voia LUI, totul primește putere și realitate prin iubirea LUI. Nimic nu rămâne ascuns din ochii lui DUMNEZEU.

Dumnezeu știe nevoile tale în aceste zile, ore și momente. Dumnezeu iti cunoaște întrebările, Dumnezeu iti cunoaște inima , Dumnezeu este familiarizat cu dorința ta interioară profundă de unitate.

Dumnezeu nu te judecă, Dumnezeu nu te judecă

Ceea ce face Dumnezeu este să îți dezvăluie calea sufletului tău prin providențe și reflecții!

Așa se întâmplă că totul într-o viață capătă sens, că orice fericire și, de asemenea, orice nenorocire sunt doar două fețe ale aceleiași monede: cea a harului și a plinătății lui Dumnezeu!

Pentru cât timp?

Astăzi te confrunți cu mari provocări și uneori te întrebi: „Cât timp va continua asta?”

Dar eu vă spun: Nu te plânge, nu te plânge, căci totul se întâmplă sub ochii lui Dumnezeu și prin ochii lui Dumnezeu. Totul are un sens profund.

Numărai zilele până la ascensiune și uneori iți era frică de ce poate aduce viitorul, de ce poate aduce mâine. 

Iti spun:

Nu număra zilele următoare, ci acordă mai multă importanță prezentului. Prea multe zile trec netraite, apoi cu fiecare zi care trece ai un lucru mai presus de toate: o zi mai putin pentru a da sens si profunzime vietii, o zi mai putin pentru a te dedica lucrurilor cu adevarat importante.

Amplifica-ti eforturile in a vedea fiecare zi ca o zi a harului lui Dumnezeu – mai degrabă decât ca o impunere sau o provocare nedorită.

Astăzi se formează adevărați maeștri, maeștri în formă umană, maeștri ca tine. Acest proces implică trezirea ta completă, nu parțială! De aceea te trezești adesea în situații care îți cer totul. Aceste situații îți sunt prezentate ca un dar până când poți trage singura concluzie corectă din ele: Totul se întâmplă prin ochii lui Dumnezeu și în harul lui Dumnezeu!

Crește odata cu sarcinile tale!

Transformarea ta într-o ființă umană divină este în plină desfășurare astăzi, ceea ce înseamnă că renunți la tot ce vibrează scăzut, că mori multe morți mici și trebuie să te implici în multe morți mari – până când în sfârșit vei învia ca un Phoenix din cenușa.

Fiecare moment este un dar de la Dumnezeu și fiecare eveniment te face mai puternic, mai conștient, mai trezit și mai divin.

Crește odata cu sarcinile tale, acceptă provocările cu recunoștință și bucurie și dă doar evenimentelor externe sensul pe care îl pot avea pentru creșterea ta interioară!

Pentru că întreaga scenă de pe acest pământ – și modul în care se desfășoară în fiecare zi – are un singur scop, are un singur sens: să te înalțe și să-ți promoveze creșterea interioară!

Când oamenii se trezesc, lumea în care trăiesc inițial li se pare ciudată. Cu toate acestea, atunci când omul este trezit, el transformă lumea și ea devine divină, așa cum este el însuși.

Trezit sau trezit?

Te-ai trezit deja sau ești încă în proces de trezire? Vederea ta asupra pământului, percepția ta asupra evenimentelor au o legătură directă cu acesta.

Persoana trezită știe că totul este influențat de harul SĂU, persoana trezită trebuie mai întâi să se simtă confortabil cu acest fapt și, ca o ființă umană nou-născută în trupul său, mai întâi este necesar să-și găsească drumul în divinitatea sa.

Mulți oameni sunt în acest moment astăzi!

Așa că te invit să iti continui transformarea într-o ființă umană, fara a fi descurajat și cu toată atenția ta! Nu mai trebuie făcut nimic acum, totul este complet: până când îl poți vedea pe Dumnezeu prin ochii tăi și pe tine însuți prin ochii lui Dumnezeu.

Cu dragoste desăvârșită
LADY NADA

de Jahn J Kassl

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *