The Hathors: Dimensiunile sunt niveluri ale conștiinței postat pe21.12.2017 de EraOfLight

Suntem aici pentru a încuraja, a recunoaște și a sărbători schimbările incredibile pe care le aduceți. Observăm cum schimbarea poate fi tulburătoare și chiar înfricoșătoare pentru mulți dintre voi. Cu toate acestea, pentru modelele vechi șivechile realități limitate pentru a fi transformate, trebuie să existe schimbare.

Uneori, schimbările sunt atât de graduale încât nu sunt observate până când rezultatele sunt evidente pentru toți. Alteori schimbările sunt rapide, șocante și alarmante. Cu toate acestea, schimbările fac parte din evoluție. Abilitatea de a se adapta este unul dintre aspectele esențiale pentru a fi uman și îți permite să supraviețuiești. Cheia pentru a te putea adapta la schimbările din realitatea ta este capacitatea de a prospera și de a evolua.

Ca conștiință colectivă, ați experimentat și ați asistat la schimbări în tiparele și comportamentele familiare; unele dintre evenimentele mai șocante vă pot face să doriți să vă retrageți, să vă retrageți sau chiar să vă ascundeți. În schimb, vă invităm să faceți un pas, să continuați să luați măsuri și să adăugați energia și vibrația personală la amestec. Vă invităm să continuați să vedeți și să accelerați transformarea conștiinței în cadrul colectivului.

Realizează și deține partea ta puternică în ceea ce se întâmplă. Fără îndoială știi că ești conectat la câmpurile energetice și mințile energiei colective oferite de alții. Fără îndoială, știi că câmpurile tale de gândire și vibrațiile emoționale se conectează și interacționează cu câmpurile gândirii și vibrațiile emoționale ale altora.

Să știți că conștiința voastră are un efect energetic asupra câmpului cuantic și, prin urmare, asupra tuturor lucrurilor. Imaginează-ți că energia gândurilor/emoțiilor tale creează un șablon sau un model care este adăugat, ca să spunem așa, la banca de date globală. Amintiți-vă că energia urmează gândirii. Orice ai scoate se va adăuga câmpului care diminuează viața sau câmpului care susține viața.

Asistați la această dualitate care se desfășoară în evenimentele realității voastre. Ce dualitate susțineți? Onorează-ți adevărata măreție ca ființă divină galactică, jucând într-o dimensiune care trece printr-o schimbare extraordinară. Deține posibilitățile pe care emoțiile tale le pot modela sau creează realitatea fizică.

Odată ce joci la acel nivel, orice este posibil în viața ta personală și, de asemenea, în realitatea globală a evenimentelor mondiale. Sunteți sprijinit de întreaga galaxie pentru a vă extinde înțelegerea conștiinței. Există o frecvență în creștere pe pământ care declanșează trezirea umanității. Haosul la care asistați este rezistența la această creștere a frecvenței.

Permiteți-vă să credeți și să înțelegeți că purtați personal în circuitele voastre planul energiei și realității viitoare. Conștiința voastră extinsă vă permite să experimentați dimensiunile superioare ale energiei viitoare. Există multe informații despre dimensiuni și ceea ce vă putem împărtăși este că dimensiunile nu sunt un anumit loc sau o anumită locație, dimensiunile sunt niveluri de conștiință.

Pe măsură ce tot mai mulți indivizi încep să realizeze, atunci când vibrează la un nivel mai înalt, pot experimenta mai ușor dimensiuni mai înalte. De fiecare dată când accesați o dimensiune superioară, aduceți un nou model sau șablon acestui hologame al realității 3D.

Practicați schimbarea conștiinței voastre fizice limitate și a programării pentru a permite conștiinței voastre divine ca ființă multidimensională să ancoreze semințele unei lumi miraculoase, unificate și armonioase. Fiecare act de compasiune sau bunătate se răspândește cu adevărat în câmpul colectiv. Fiecare act de iubire ridică cu adevărat vibrația întregii energii din univers.

Credințele tale limitate și vechiul bagaj emoțional te țin blocat în această dimensiune destul de provocatoare. Convingerea și sentimentul de a fi victime sau martiri neputincioși sunt cele care vă prind în drame. Faceți din obiectivul și intenția dvs. să eliberați și să transformați probleme și experiențe negative dense. De fiecare dată când transformi sau vindeci o problemă personală, faci acea energie disponibilă băncii de date globale colective.

Amintiți-vă că emoțiile sunt contagioase. Energia fricii generează întotdeauna mai multă energie a fricii și comportamentele asociate cu acea vibrație. Imaginați-vă că, pe măsură ce oferiți sentimente de recunoștință și bunătate cât mai des posibil, adăugați acea frecvență coerentă câmpului colectiv.

Timpul, așa cum știți, este o iluzie. Este o parte a realității 3D. Te ține în mod conștient cuplat.

Pe măsură ce exersați menținerea într-o frecvență și vibrație coerentă, vă ridicați conștiința și experiența sau curgeți în dimensiunile superioare. Realizați că vă imprimați însuși ADN-ul cu această experiență. Înțelegeți că ADN-ul este capabil să comunice dincolo de spațiu și timp.

Când te muți în dimensiunile superioare, s-ar putea să simți o anumită ușurință a ființei sau spațiu, alteori s-ar putea să experimentezi culori și forme care te uimesc. Poate exista un sentiment de uimire sau entuziasm. Aceste experiențe ar putea dura o perioadă scurtă de timp, totuși, pe măsură ce permiteți ca acest lucru să se întâmple mai des, conștientizarea voastră de a fi într-o stare dimensională superioară va deveni mai ușoară și veți rămâne în această stare ridicată mai mult timp.

Când experimentați aceste stări superioare de conștiință care vă permit să vă mutați în frecvențele dimensiunilor superioare, vă veți conecta adesea cu ființele acelei dimensiuni.

Aceste ființe de lumină și iubire vă vor sprijini și vă vor ajuta să navigați în aceste noi tărâmuri. De fiecare dată când aveți o nouă experiență, aduceți acea energie și sămânțați această realitate, făcând astfel călătoriile dimensionale mai disponibile pentru oricine poate accesa această invitație.

Ancorați această abilitate în banca de date conștientă globală ca o posibilitate adevărată care permite conștiinței colective să înceapă să se schimbe în aceste stări superioare de conștientizare și experiență. Există o sincronicitate a acestui adevăr care începe să apară în ADN-ul altora.

Vă invităm să vă amintiți că, chiar și în aceste vremuri și evenimente aparent dificile și haotice, există întotdeauna un scenariu diferit de chemat. Apelați-i pe cei care susțin viața și ancorați acele semințe în acest câmp dens.

Îți exprimăm recunoștința pentru curajul tău de a fi în formă fizică în acest moment; amintiți-vă că sunteți maeștri ai energiei și luminii, aici pentru a ancora un nou șablon. Suntem întotdeauna disponibili, la cererea dumneavoastră, pentru a vă ajuta și a vă sprijini în serviciul umanității. echipa’.

» Sursa – Canal: Peggy Black

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *