Cu DUMNEZEU sau fara DUMNEZEU?

„Grijile tale servesc ca scări către DUMNEZEU pentru TINE și problemele tale construiesc punți către DUMNEZEU pentru TINE. Crești odată cu provocările, indiferent de ce fel de provocări ai, asta este ceea ce contează acum „

Tu sti raspunsul?

Dacă esti copleșit de frici și nu ști ce să faci, atunci întoarce te la DUMNEZEU din toată inima și devoteaza te lui DUMNEZEU din tot sufletul. Ajutorul, sprijinul și claritatea sunt oferite instantaneu atunci când TU te cufunzi complet în DUMNEZEU.

Grijile tale servesc ca scări către DUMNEZEU pentru TINE și problemele tale construiesc punți către DUMNEZEU pentru TINE. Crești odată cu provocările, indiferent de ce fel de provocări ai, asta este ceea ce contează acum.

Așa că te invit să te conectezi în fiecare zi cu sinele tau divin, cu esența ta din tine, până când vei trăi din această putere și el iti modela zilele.

Știi toate răspunsurile, ai toate cunoștințele în tine, porti memoria cosmică în sufletul tau – amintirea adevăratei tale ființe, adevăratul sine, adevăratul tau EU.

Nu este nimic imperfect la TINE!

Stările imperfecte pot dura doar atâta timp cât nu ești conștient de perfecțiunea ta. Temerile și grijile nu sunt o boală care trebuie combătută, ci fac parte din perfecțiunea ta. Pentru că nu există nimic imperfect la TINE!

Acceptă totul și dă-i lui DUMNEZEU! Inima ta este puterea, mintea ta știe calea și sufletul tău direcționează fiecare pas. Nu vă blocați cu fricile sau grijile voastre!

Nu te învinovăți dacă nu reușești să rămâi în bucurie sau în pace! Dacă nu îți poți percepe lumina și pierzi iubirea, atunci acceptă și răspândește totul înaintea lui DUMNEZEU.

Găsește liniștea și începe conversația! Doar yoghinii, sfinții și inițiații au acces la sursa întregii vieți – ce concepție greșită, pentru că ușa către DUMNEZEU este deschisă tuturor. Esti liber să intri dacă și când doresti. Asta e alegerea ta, asta e decizia ta, pentru că este viața ta.

Cu DUMNEZEU sau fără DUMNEZEU – aceasta este singura întrebare relevantă din viața unei persoane!

Totul ți se va dezvălui atunci când folosești omniscientul și omniprezentul, cea mai atotcuprinzătoare iubire neconditionata și cea mai puternică putere existentă pentru a-ți rezolva problemele: DUMNEZEU. 

de Jahn J Kassl

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *