Consiliul luminii: tărâmurile și perfecțiunea ta

postat pe08.05.2023 de EraOfLight

Canal: Nadina Boun

Nimic nu este cu adevărat solid. Puteți spune că totul este o idee care este exprimată în moduri diferite, în domenii diferite.

Puteți spune că tărâmul Divin este locul în care își au originea ideile, cum ar fi ideea de iubire, unitate, perfecțiune. Apoi, există tărâmul ființei, care există ca acea idee, unde noi suntem acea idee de perfecțiune, iubire, unitate.

Apoi, există tărâmul imaginației în care ideea devine reală prin viziune și imaginație. Spuneți că este tărâmul a ceea ce numiți magie sau manifestare instantanee, unde ideea este exprimată instantaneu și naște din imaginație.

Apoi, există tărâmul gândirii în care intră în joc definițiile despre idee, ceea ce înseamnă, cum este definită. Apoi, există tărâmul emoțiilor în care ideea are o expresie echivalentă în emoție sau sentiment. Apoi aveți tărâmul acțiunii în care ideea este exprimată prin a face.

Luați ideea de perfecțiune. Sunteți o expresie a ideii de perfecțiune, pentru că aveți acces la toate aceste tărâmuri, tărâmul gândirii, emoției, acțiunii, imaginației și ființei. Ți-ai creat realitatea, despre care îți reamintim că este o experiență, nu o realitate solidă, prin accesarea gândului, emoției și acțiunii. Pe măsură ce ridici un nivel, trebuie să accesezi mai mult din imaginație și ființă. Este o călătorie minunată, captivantă, de fapt, în care înveți să creezi mai bine, iar creațiile tale devin din ce în ce mai rafinate. Puteți spune că creați expresii mai bune ale ideilor care au apărut deja în tărâmul Divin.

Luați tărâmul gândirii. Este locul în care toate gândurile sunt ținute și se reunesc pentru a crea un eveniment sau pentru a exprima printr-un eveniment ideea din gând. La fel și cu domeniul emoțiilor. Emoții similare se adună împreună pentru a crea un eveniment.

În lumea ta, acționezi pentru a exprima o idee, fie că este vorba de dragoste și faci ceva pentru a exprima acea dragoste, fie că este o îmbunătățire și construiești mașini care să facă treaba pentru tine.

Totul sunt idei și expresia acelei idei, în domenii diferite, în moduri diferite. Când permiți ideilor tale să devină mai mari, să devină mai mari, să includă mai multe moduri de exprimare, acum te ridici și accesezi mai mult din ceea ce îți este la dispoziție, acum poți întruchipa ideea așa cum o facem noi, sau îți poți imagina cum acest lucru ideea poate fi exprimată, manifestată, văzută într-un mod care aduce beneficii tuturor (precum magicianul).

Tu ești ideea perfecțiunii exprimată ca tine, în acest corp, cu toate capacitățile, abilitățile și puterea ta creatoare. Și dacă ești exprimată ideea perfecțiunii, poți acum să începi să vezi, cum atunci totul este perfect?

Da, există și tărâmuri de culori și forme, din moment ce întrebați.

Puteți vedea că tărâmul vostru este singurul tărâm vizibil în care lucrurile arată atât de solid, pentru că vă permite, de asemenea, să creați prin acțiune, acțiuni care necesită lucruri fizice cu care să vă jucați, precum și idei în gândire.

Este un mod diferit de a privi ceea ce numiți sfere, de unde provine toate informațiile, sau tărâmurile care există și relația voastră cu toate acestea.

Toate ideile vin de la Dumnezeu sau tărâmul Divinului, Infinitului. Idei infinite. Puteți vedea cum ar putea exista tărâmuri infinite dacă fiecare idee este întruchipată într-un singur tărâm. Să numim totul tărâmul ființei unde nu este necesar niciun corp fizic, pentru că este tărâmul existenței, unde este ideea. Ea rămâne viu în ființă. Este ființa însăși. Acea idee, să spunem din nou despre iubire, despre perfecțiune, este apoi transferată în josul sferelor către următorul tărâm de expresie, unde să zicem, magicienii și vrăjitorii tăi sunt. Ei iau acea idee și o imaginează în existență, ceea ce poate duce la crearea unui întreg univers din acea idee sau expresie imaginată.

Acel tărâm trimite apoi acea idee mai jos în tărâmul gândirii, unde este acum definită, și apoi în tărâmul emoției unde este acum simțită (are o încărcătură) și apoi în domeniul acțiunii unde acum este luată în acțiune, fiind exprimată în a face.

Acolo este acum tărâmul tău, te concentrezi pe a face. Te poți înălța făcând mai puțin și fiind mai mult ideile pe care vrei să le exprimi, așa că te apropii mai mult de Divin, mai aproape de noi în tărâmurile superioare ale expresiei. Nu înseamnă că dintr-o dată nu vei avea corp, ar însemna că începi să exprimi ideea la un nivel superior și asta este interesant să observăm, pentru că ne minunăm de capacitatea ta.

Și deci poți face mult mai mult, de care ești capabil. Și vei vedea într-o zi, destul de curând, că această realitate nu are nimic solid în ea. Totul este o expresie a ideilor care vin de sus și le exprimi în principal în acțiune, emițând gândurile tale despre ceea ce înseamnă în atmosferă care apoi creează evenimente similare cu vibrații, emițând emoții în atmosferă care creează, de asemenea, evenimente care potriviți acele emoții. Creați de peste tot și acum poate puteți vedea de ce toată lumea este atât de interesată pentru că este interesant acolo unde vă aflați.

Și acum vedeți de ce, atunci când vă trimiteți cererile, ajutorul care vine este în… idei! Pe care apoi îl traduci într-o formă de acțiune.

Partea 2.

Puteți spune că creatorii voștri sunt magicienii și vrăjitorii care v-au imaginat într-un pachet de perfecțiune și au transferat acea imagine pe tărâmul gândirii, unde ați fost gândit într-o formă și funcție, apoi au fost transferați în tărâmul acțiunii unde a venit ADN-ul. în joc pentru a te crea sub forma unui om fizic, echipat cu toate nivelurile de perfecțiune. Și în acest sens, a fost, este perfect.

Cu alte cuvinte, magicienii au fost cei care au creat planul. Tărâmul gândului ți-a dat formă și funcție, sau o vibrație care să prindă viață. Tărâmul emoțional ți-a oferit acea frecvență unică. Și tărâmul acțiunii te-a creat într-o formă care exprimă toate cele de mai sus.

Și chiar dacă cineva ar spune, totul este o minciună, că nu s-a întâmplat așa. Noi spunem să o considerăm ca o altă cale, o altă perspectivă. La urma urmei, trăiești într-o lume de perspective și expresii, vibrații și frecvențe. Așa că alergați cu acest concept dacă vă dă putere.

Trimis prin e-mail pentru Era of Light.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *