COERENTA INIMII

 

Fiecare experință de viață, pozitivă sau negativa este trăită atât în creier cât și în inima. Prin această meditație doresc să creăm armonie/coerentă între creierul și inima noastră.  Starea de armonie/coerentă între creier și inima se realizează atunci când suntem în frecvența de 0,1 Hertzi.

1.     Prin intenție ne trimitem atenția în în inima noastră.

2.     Punem un deget în dreptul inimii sau ținem mâinile ca și cum ne rugăm.

3.     Închidem ochii-atunci când ochii se inched îi transmitem creierului că urmează să dormim, frecvența coboară.

4.     Respirăm profund, mai rar decât de obicei. Normal ar fi că să INSPIRĂM=cât numeri până la 5 (3) si sa expiri cât numeri până la 8 (5). Respira cât de mult poți în acest ritm.

5.     Simte RECUNOSTIINTA și spune în gând: „Mulțumesc Doamne pentru: familia mea, copilul meu, prietenii mei, comunitatea în care trăiesc, mulțumesc pentru sănătatea mea, pentru relațiile mele armonioase…..în timp ce atenția este în centrul inimii tale și respiri profund.

6.     Cu atenția în inima ta spune-I inimii tale:” inima mea, ce vrei tu de la mine în acest moment?” așteaptă puțîn și fi atentă la primul gând care apare.

7.     Apoi pune-i inimii tale întrebări. Acestea să fie cât mai simple, la care răspunsul să fie de genul: DA sau NU. =3-4 min.

8.     Prin această meditație va armonizati pe voi înșivă și pe voi cu planeta Pământ. Stați în inima voastră cât timp considerați că este necesar. Apoi ușor, ușor începeți și mișcați degetele de la mâini, apoi de la picioare, deschideți ochii și reveniți în aici și acum.

 AMIN!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *