MEDITAȚIA UNIFICĂRII

În imaginație vezi, simte, un loc din natură pe care îl sti, un peisaj care ti-a placut si pe care îl iubesti profund. Poate fi la munte, la mare, in gradina casei tale, in padure, oriunde. Vezi cerul cu nori și păsări zburand, le auzi cantecul minunat, poți mirosi aerul și toate miresmele; simte lumina Soarelui sau Lunii pe piele. Doar vizualizează, contemplă si savurează acest loc pe care îl iubesti atât de mult, cu tot ceea ce contine el, reamintindu-ti de ce il iubesti atăt de mult.

Incarcate cu această stare de iubire fată de acest loc, peisaj, acum si transferă această iubire pe care o simți, la tot Pământul și simte în inima ta Iubirea pentru Natură. Apoi simte Iubirea pentru Mama Pământ, pentru Gaia. Ea este mama ta, Mama ta Divină. Ti-a dăruit tot ce ai, tot ce esti, chiar și corpul fizic. Te iubește intr-un mod greu de înțeles pentru oameni si ar face orice pentru tine, doar dacă i-i permiti să te iubească. Ea stie totul despre tine, de la Facere pănă Acum.

Așa că, atunci când simți Iubirea pe care i-O porți, când aceasta este puternică, prin intenție, trimite-o în centru Pământului, in inima Pmantului, acolo unde Ea te poate simți cel mai bine. Vezi si simte cum iubirea pleacă din corpul tău și se deplasează adânc, chiar în centrul Pământului. Apoi așteaptă, până Mama ta Divină iti trimite înapoi Iubirea Ei. Pentru unii va veni aproape instantaneu, dar pentru alții va dura cam un minut, dar va veni. Ea te-a iubit de la începutul Vieții.

Când simți iubirea Ei venind prin talpile picioarelor, prin tubul pranic, las-o să meargă unde dorește. Prin corpul fizic, prin corpul mental, prin corpul emoțional și în corpul tau de lumină. În acest moment, între tine și Mama Divină curge Iubire – simte acet flux bidirectional, din inima ta in jos pana in centul Pamantului si din centrul Pamantului catre inima ta.

Acum, fără a întrerupe fluxul de Iubire dintre tine și Mama Pământ, mutăți atenția asupra cerului nopții. Vezi cum Calea Lactee se întinde pe cer; vezi planetele, Luna, stelele de pretutindeni. Simte profunzimea incredibilă a spațiului noptii și apoi simte așa cum te simți când privesti un cer atât de frumos, atat de incantator. Simte iubirea pe care o porti Tatălui Cer si pentru că esti viu, in viată.

Când simți Iubirea ta pentru intreaga Creație că devine puternică si te cuprinde complet, prin intenție, trimite-o  în inima Soarelui, in Inima Tatălui Divin, pentru ca Tatăl Divin să o poată simți. O poti trimite în rețelele din jurul Pământului, conectate cu viața de pretutindeni, la Soare sau către Soarele Central. Nu contează unde. Intenția ta este să o trimiti Tatălui Divin.

Acum așteaptă, până ce Tatăl Divin își trimite Iubirea Lui către tine. Când simți  această Iubire, acest flux energetic, că intră în corpul tău prin tubul pranic pe sus, prin crestetul capului, las-o să curgă prin toate structurile, prin toate corpurile tale: fizic, mental, emoțional și de lumină.

Acum simte Iubirea venită de la Tatăl Divin și de la Mama Divină. Gândeste-te ca la un triunghi, în care Tatăl Divin este unul dintre unghiuri, Mama Divină un altul, iar tu, Copilul Divin esti cel de-al treilea unghi. Simte chiar și iubirea care curge între Ei doi, intre Mama Divina și Tatăl tău Divin.

Acum indreaptă-ti atentia către tine. Sti că rezultatul Iubirii dintre Mama si Tatăl Divin esti tu, Copilul Divin. Vezi, simte cum te indrăgostesti de acest copil si trimite-i intreaga ta Admiratie, Atenie si Afectiune, direct in inima lui.

Acum simte Iubirea pe care ti-o poartă si primeste această Iubire in toate structurile tale, lăsănd-o să te cuprindă si să intre in corpul tău fizic, mental, emotional si de lumină.

Acum vezi, simte cumva, fluxul de energie, Iubire, Lumină cum curge intre voi, intre toti trei, Mama-Tata-Copil Dumnezeu

În acest moment, Sfânta Treime este vie pe Pământ, iar spiritul tau deține Vibrația Iubirii, unul dintre cei mai importanți pași în conștiința umană. Această Vibrație iti va permite să intri în Spațiul Sacru din Inimă.

AMIN!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *