MEDITAȚIA „MICUL SPAȚIU AL INIMII”

In prima parte se reface meditatia de intrare in Spatiul Sacru.

O data ajuns in Spatiul Sacru spui, ceri simplu: să se facă lumină!

Simte vibratia specifică.

Apoi, spuneți tie, că vrei să continui să te miștii, până vei ajunge în Spațiul Mic din Inima ta. Miscă-te in interiorul Spatiului Sacru, pană cănd găsesti Poarta, Calea care te va duce in Micul Spatiu. Urmeaza-ti intuitia si ghidarea.  Găseste-o,  indreapta-te spre acea Poartă si lasă-te purtat prin ea.

Odată ce ai ajuns în acest loc sfânt, relaxează-te și începe să (re)cunosti sau să iti reamintesti despre acest Spațiu. Aici esti TU si cu Dumnezeu.

Simte diferenta de vibratie fată de Spatiul Sacru.

Acum relaxeăza-te si mai mult si invocă, cheamă-ti Sinele Superior, iar el sau ea va apărea în fața ta. Incepe să vorbesti, să comunici cu el.Intreba-l orice doresti pe Sinele tău Superior și înțelege că de acum încolo poti veni la „el” ori de câte ori doresti. Te las cateva minute sa vorbesti cu Sinele tau Superior.

Acum tu ai găsit Micul Spațiu din inima ta – SURSA VIETII. Cu cat vei lua mai des legatura cu el, tu vei (re)stabili o relație personală, intimă cu Sinele tău Superior, pentru ca ai găsit drumul/calea directă către Sursa Vieții.

Poti chema, invoca aici, pe oricine altcineva doresti, inclusiv o persoană dragă decedată, cineva care a fost intrupat sau un Maestru ca Budha, Iisus, Fecioara sau altcineva.

Rămâi în această stare cât de mult poti si ancoreaz-o in toate structurile.

Când a sosit momentul să revi din meditație, menține energia și vibrația acestui loc Sacru cât mai mult posibil.

AMIN!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *