MEDITAȚIA DE INTRARE IN SPATIUL SACRU AL INIMII

Începe cu Meditatia Unificării pentru a crea, a iti reaminti vibrația Sfintei Treimi = Pasaportul. Reamintesteti și simte conexiunea de Iubire cu Mama Pământ, cu Tatăl Soare si Copilul Divin. Petrece un moment simțind această Iubire si respirati IMPREUNA.

Mergi în chakra pineală – simte strâmtoarea, răceala de acolo – apoi coboara în chakra gâtului si de acolo, coboara mai departe, până poti vedea, sau simtii  în fața ta, inima fizică.

Apoi, folosind metoda lui Iisus de intrare in Spatiile Inimii mergi în spatele inimii fizice, unde este ca o crevasă, o Poartă. Un punct de lumină, un vortex, ceva te atrage înăuntru. Urmează chemarea, lasăndu-te purtat prin acest portal, ca o gaura de vierme, care te va duce direct in Spatiul Sacru al Inimii.

Cand te vei opri ESTI in Spatiul Sacru al inimii tale.

Acum spui, ceri simplu: „să se facă lumină„!

Simte și auzi vibrația din acest Spațiu Sacru și începe să incantezi cu vocea ta. Faci acest lucru cam un minut sau până poți simți și reaminti cu adevărat această vibrație, apoi oprește-te. E nevoie să faci asta doar când intri prima sau a doua oară. După asta, poți trece peste incantare.

Acum explorează acest Spațiu Sacru. Stai aici cât doresti.

AMIN!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *