Relatia ta cu tine!

Care este relatia ta cu tine insuti? Care este relatia ta cu Creatorul?

Daca relatia ta cu tine insuti sau cu Creatorul este o relatie bazata pe iubire, asa este si viata ta. Daca stai mereu in frica, suparare, durere, nemultumire atat fata de tine insuti, fata de ceilalti, cat si fata de Dumnezeu, calitatea vietii tale lasa foarte mult de dorit. Ai stat vreodata si ai observat cum actioneaza frica in viata ta. Daca ar fi sa faci o schimbare maine cum te-ai simti. Ai fi vesel si optimist  sau ai sta si te-ai intreba, nu ai dormi noaptea – daca este in regula sa faci schimbarea. Intotdeuna opunem rezistenta la schimbare pentru ca nimeni nu ne garanteaza ca „noul” ne va face sa ne simtim mai bine si pentru ca esti in sfera ta confort atunci cand te gandesti la experienta trecuta.

Cand renunti la ideile, convingerile tale privind modul in care ar trebui sa se desfasoare evenimentele, tu practic renunti la trecut si te deschizi spre viitor, ai incredere in tine insuti.

Pentru ca, daca ai incredere in tine insuti, in ceilalti, in Creator, ai incredere in viata ta, asa cum se desfasoara ea.

Cum poti avea incredere  in tine, in ceilalti?

In primul rand nu te mai compara cu altii pentru ca, tu esti unic asa cum esti tu, in fiecare moment al vietii tale. Vei vedea ca atunci cand nu te vei mai compara cu altii nici nu vei mai judeca: pe tine sau pe ceilalti si usor, usor ii vei da voie iubirii sa apara in viata ta;

Pentru a avea incredere, incearca sa privesti evenimentele din viata ta ca fiind neutre: nici pozitive , nici negative, ele doar sunt evenimente iar tu esti participant la ele. Atunci cand faci acest lucru, interpretarea evenimentelor conform convingerilor tale dispare, dispare judecarea, invinovatirea.

Atunci cand actionezi sa ai in vedere binele celorlalti si al tau. Acest lucru te va ajuta sa nu fi nici victima, nici calau si vei fi multumit de tine insuti, te vei accepta.

Lasa viata sa fie si da deoparte mandria ta, dorinta ta de a fi intotdeuna in control, tot ceea ce te limiteaza si vei vedea ca atunci, totul se va desfasura confrom planului divin.

Iar atunci cand actionezi sa ai in vedere binele celorlalti si al tau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Name *