Calatorii in Inima

Suntem atat de mult cufundati in “a face” incat uitam aproape total “sa fim”, desi a fi este adevarata noastra natura, in timp ce a face este doar o realizare, un rezultat al activitatilor noastre zilnice.  Este necesar sa invatam sa devenim din nou intregi, liberi si  capabili de a ne indrepta catre inima.
Stiti ca inima creaza un urias camp magnetic in forma de torus, cu diametrul de 2,5-3 metri. Se considera ca acest camp este generat de catre Spatiul Sacru al Inimii.
Pentru a intra in Spatiul Sacru al Inimii este necesar sa ne conectam (reconectam) cu energia Mamei Pamant si cu vibratia Tatalui Univers.
Daniel Mitel impreuna cu Drunvalo Melchizedek in cartea lor “Calatorii in inima” prezinta mai multe metode, cai de a intra in Spatiul Sacru al inimii.
Intreg materialul care se refera la imageria inimii, meditatii  de a intra in Spatiul Sacru al Inimii si alte meditatii stravechi sunt preluate sau inspirate de cartile lui Daniel Mitel.
Prin meditatiile si exercitiile prezentate de Daniel Mitel in cartile sale, te ajuta sa stabilesti o conexiune echilibrata intre inima si creier care iti permite sa poti actiona corespunzator in orice situatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Name *