Starea Theta

Theta- starea asemănătoare perioadei de început sau de sfârșit a somnului, de semiconştienţă, de meditație. Este o stare a reprogramării minții, a amintirii viselor și auto-hipnotizării. Este exact ca un vis treaz, în care ne trec multe imagini prin fața ochilor minții. În această stare suntem mult mai receptivi la informație decât suntem în starea noastră normală. Theta a fost identificată ca poartă către învățare și memorie.În această stare se poate ajunge printr-o meditație specială,în care se induc informații legate de resetarea programelor toxice şi înlocuirea lor cu altele benefice, aducătoare de sănătate. Odată învățată, tehnica ajută la dezvoltarea abilităților intuitive. Înțelegem mai ușor cauzele problemelor de sănătate ori de altă natură din viată noastră. Metoda este holistică și poate fi aplicată de oricine, după ce a deprins-o sub atenția unui instructor ThetaHealing.
Gamma- starea în care învățam si procesam informațiile. Undele Gamma stimulează eliberarea endorfinelor Beta. Acestea sunt implicate în activitatea mentala superioara, inclusiv percepția și conștiința.
Starea Theta-Gamma este potrivita pentru vindecarea instantanee.
Prin schimbarea ciclului undelor cerebrale, inclusiv starea “Theta”, puteti observa ca martor cum Atoatecreatorul creeaza vindecare fizica si emotionala instantanee.
Invatand tehnicile ThetaHealing, veti vedea ca orice om are capacitati intuitive pe care le poate folosi pentru a realiza vindecari fizice si emotionale spontane. Folosind aceasta procedura, va veti putea ajuta pe dumneavoastra precum si prietenii si membrii familiei.
De asemenea, ThetaHealing, este binecunoscuta pentru cele Sapte Planuri ale Existentei; un concept care ne permite conectarea la cel mai inalt nivel al iubirii Neconditionate si al energiei a Tot Ceea Ce Exista. Folosind acest concept, Terapeutul Theta Healing poate atinge cea mai mare claritate, intelepciune si iubire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Name *